INFINITY METIN2 FORUM
www.metin2gods.ro
INFINITY METIN2 FORUM

Metin2 questuri, misiuni, servere private, metin2 gods, pvp, pvm , hard pvm, hard pvp, playeri metin2, tutoriale, ghiduri, implementari servere , diff-uri, pong, decriptare client, php, biolog, hack-uri,cum rezolv eroarea


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Cum sa faci Master(M) | Grand Master(G) | Perfect Master(P)

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Admin

Admin
Admin
Admin
Cum sa faci Master(M) | Grand Master(G) | Perfect Master(P)


Pentru inceput, pentru a putea folosi skiluri, trebuie sa aveti nivel 5, si apoi sa va duceti la invatatori. Acesti invatatori sunt de doua feluri pentru orice fel de caracter. Dupa ce ati ales un invatator, si ati invatat un anumit tip de magii, apasati “C” sau intrati la “Caracter” si apoi intrati la “Skiluri” acolo vor aparea skilurile dumneavoastra. Dati click pe fiecare “+” pentru a putea folosi fiecare skill. La sfarsitul unui nivel, puteti sa mai adaugati un “+” unui skill.Cum fac un Master (M)?


Pentru a face un master, trebuie sa puneti plusuri unui skill. Un master poate iesi la 17 | 18 | 19 | 20 +. Cel mai bine e sa incercati sa va iasa la 17.
Daca nu a iesit din prima, puteti sa va duceti la Batrana din map1 si contra cost va reseteaza skilurile. Dupa asta va duceti din nou la invatatori si invatati magia.
Cum fac un Grand Master(G)?
Pentru a face un grande master trebuie sa cititi carti de competenta, astfel:
M2 – o carte
M3 – doua carti
M4 – trei carti
M5 – patru carti
M6 – cinci carti
M7 – sase carti
M8 – sapte carti
M9 – opt carti
M10 – noua carti
G1 – zece carti
Acestea cad la metine de nivelul vostru, la bosii de nivel mare, in cufere. Cartile trebuie citite cate una pe zi, si acestea pot esua.Cum fac un Perfect Master(P)?


Pentru a face perfect master aveti nevoie de Piatra Sufletului. Pentru a face g2 trebuie sa dati click dreapta pe Piatra Sufletului si sa aveti gradul cerut de G . Puteti avea si grad pozitiv si grad negativ . Aceasta piatra poate esua.
Pentru a mari un skill de la g1 la p aveti nevoie de:
G2 – o piatra
G3 – o piatra
G4 – o piatra
G5 – o piatra
G6 – o piatra
G7 – o piatra
G8 – o piatra
G9 – o piatra
G10 – o piatra
P – o piatraDe la M la G : Maximul de carti citite cu SUCCES este 55 .

De la G la P : Maximul de pietre pe care le puteti baga intr`un P este 36 si minimul este 28 . Daca aveti 34 de pietre si G 9 urmatoarele 2 vor fi succes .

Vezi profilul utilizatorului http://war-infinity.forumz.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum