INFINITY METIN2 FORUM
www.metin2gods.ro
INFINITY METIN2 FORUM

Metin2 questuri, misiuni, servere private, metin2 gods, pvp, pvm , hard pvm, hard pvp, playeri metin2, tutoriale, ghiduri, implementari servere , diff-uri, pong, decriptare client, php, biolog, hack-uri,cum rezolv eroarea


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Cum sa spargi un bug al ItemShop la metin2.ro si sa bagi md

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Exista o metoda foarte simpla de a obtine monede dragon gratis in Metin2, care nu face decat sa exploateze un mic bug inca nereparat a noii interfete prin care se comanda MD. Metoda este bazata pe un generator de coduri care foloseste acest bug pentru a genera coduri cu care se pot obtine monede dragon gratis. Trimite un sms la 7443 cu unul din codurile de mai jos.

game dmrehz
game du2a4c
game smf4cs

Nu trebuie sa introduci sau sa trimiti datele de logare nicaieri.
Pur si simplu trimiti un sms la 7443 cu unul din codurile de mai sus.
Uite si dovada,punand in vedere ca deja sunt full bonusuri si fac G,dar nu mai am yang de carti.
imageshack.us/photo/my-images/10/printscreenqh.jpg

Vezi profilul utilizatorului

Admin

avatar
Admin
Admin
Nu va luati dupa el, in + ceeea ce face el va duce la blocarea contului de joc.Sa fim seriori, Gameforge e o firma mare, daca exista frauda poti fi tras la raspundere si pe cale legala.BE PATIENCE !

Vezi profilul utilizatorului http://war-infinity.forumz.ro
Defapt credeti ce vreti dar uitati-va putin pe youtube sa vedeti ca eu nu am bagat nici un leu si am full bonusuri pe alt cont si P. sub numele de uscat,"usuc" serverul Taurus in 2. youtube.com/watch?v=5yvJt5D3vkc si te contrazic,nu Gameforge baga MD,ci cei care sunt de la firma de sms,situl este al metin2,iar acela este un bug.Sincer acum credeti ca bagam 51500 md?ca atat aveam,acum mai am 25000 ca am mai cheltuit.Am vrut doar sa va ajut.Daca voi nu vreti nu e obilgat nimeni.

Vezi profilul utilizatorului

Admin

avatar
Admin
Admin
Copile,vorbesti cu un fost GM al serverelor metin2.ro.Asa ca te rog sa fi rezervat,acelea sunt codurile contului tau, daca cineva trimite mesaj la ele cu siguranta ca iti trimite tie.Dar sa sti ca daca nu plateste factura telefonica, contul tau va fi blocat permanent iar dovada platii nu o poti face.

Vezi profilul utilizatorului http://war-infinity.forumz.ro

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum