INFINITY METIN2 FORUM
www.metin2gods.ro
INFINITY METIN2 FORUM

Metin2 questuri, misiuni, servere private, metin2 gods, pvp, pvm , hard pvm, hard pvp, playeri metin2, tutoriale, ghiduri, implementari servere , diff-uri, pong, decriptare client, php, biolog, hack-uri,cum rezolv eroarea


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

GHID ITEM-SHOP

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 GHID ITEM-SHOP la data de Lun Ian 24, 2011 11:15 pm

Admin

Admin
Admin
Admin
Inelul experienţei

Cel mai puternic inel al experienţei a luat fiinţă datorită competiţiei nesăbuite a doi vrăjitori. Pentru a-şi măsura puterile, aceştia s-au întâlnit pe teren neutru în casa unui pescar.

Fiecare dintre ei era în posesia unui inel al experienţei de valoare redusă. Când a început competiţia, magicienii s-au concentrat atât de tare să sporească efectul formulelor lor, încât au uitat să-şi ia măsuri de protecţie faţă de vrăjile celuilalt.

Energiile s-au izbit una de alta, s-au unit şi au ricoşat în inele. Inelul experienţei rezultat astfel, măreşte cu 50% achiziţia punctelor de experienţă, timp de 30 de zile.


Pret : 199 MD *
* Primeste 199 JD la cumpararea acestui Item .
Inelul experienţeiAcest inel atât de puternic a luat fiinţă din pură întâmplare. Unul dintre primele inele ale experienţei a căzut în mâna unui hoţ pretenţios. El nu şi-a dat seama de valoarea inelului ci doar de cea a pietrei din acesta, şi astfel a smuls-o, lăsând inelul în drum.

Un ţăran l-a găsit şi vrând să-i facă un cadou soţiei sale, a lăsat să fie prelucrat cu o piatră frumoasă pe care o primise drept moştenire de la tatăl său. Soţia s-a bucurat mult la primirea acestei bijuterii şi încă şi mai mult când şi-a dat seama de efectul inelului.

Inelul experienţei măreşte cu 50% achiziţia punctelor de experienţă, timp de 15 de zile.


Pret : 114 MD *
* Primeste 114 JD la cumpararea acestui Item .Inelul experienţeiÎn timpul primelor războaie nu a crescut numai dorinţa de protecţie şi de siguranţă ci şi cerinţa soldaţilor experimentaţi. Şi cum nu toţi se întorceau de pe câmpul de luptă, rândurile apărătorilor începuseră să se rărească.

Înlocuitorii aduşi în rezervă erau tineri de la ţară cărora le lipsea experienţa. De aceea, învăţaţii au fost însărcinaţi să găsească o metodă de instuire a soldaţilor mult mai rapidă.

Astfel, ei au conceput inelul experienţei. Acesta măreşte cu 50% acumularea de experienţă, timp de 7 de zile.


Pret : 61 MD *
* Primeste 61 JD la cumpararea acestui Item .A treia mânăCâştigul şi siguranţa iau căi nebănuite spre aceia care până acum au trebuit să se descurce fără sprijinul acestora.

Un preot merse în satul său natal şi primise moştenirea lăsată de tatăl său, care decedase de curând; era un cufăr care, la prima vedere, nu conţinea nimic de valoare materială. Dar ca prin minune, după întoarcerea sa acasă, buzunarele preotului se umpluseră doldora de monede yang.
Preotul a rămas însă fidel credinţei sale şi în smerenia sa, a lăsat atât banii cât şi cufărul drept moştenire unui cămin pentru săraci. De-abia aici a fost descoperită cea de-a treia mână: ea încasează în mod automat yang, timp de 30 de zile.


Pret : 45 MD *
* Primeste 45 JD la cumpararea acestui Item .A treia mânăÎnsufleţită de spiritul trecutului şi astfel trezită la viaţă în chip misterios, cea de-a treia mână nu are pasivitatea caracteristică celorlaltor obiecte. Ea are puterea de a înmulţi tot felul de lucruri atunci când îi va fi venit timpul.

Dar o astfel de forţă nu găseşte întotdeauna drumul către cei nevoiaşi şi lipsiţi de ajutor ci se aliază cu semenii săi. Astfel se face, că nu numai a ajuns un tâlhar în posesia celei de-a treia mâini, dar i-a şi întărit puterea prin stilul său de viaţă.

Cea de-a treia mână încasează yang în mod automat timp de 15 zile.


Pret : 24 MD *
* Primeste 24 JD la cumpararea acestui Item .
A Treia ManaIn vremurile stravechi, comertul se facea prin schimburi de produse cum ar fi paine, peste si carne, ierburi si obiecte casnice. Ca forma de plata a fost introdus Yang-ul, lucru ce a dus la tulburarea locuitorilor.

Unul dintre acestia a devenit obsedat de Yang si a innebunit. A murit singur si trist tinand in brate sacul cu Yang.

Se spune ca spiritul acestuia a intrat in obiectele din jur si a luat nastere "a treia mana" ce ridica automat Yang-ul timp de 7 zile.


Pret : 13 MD *
* Primeste 13 JD la cumpararea acestui Item .Mănuşile tâlharuluiÎndemânarea nu este egal distribuită la toţi cei care parctică o meserie. Chiar şi într-o tabără de hoţi, poţi găsi unii cu multă îndemânare, dar şi hoţi care mai au nevoie de practică şi exerciţiu.

Era odată un hoţ tânăr care nu era necăjit numai din cauza insucceselor sale - chiar dacă reuşise întotdeauna să scape de urmărirea străjerului oraşului - ci şi de lipsa de apreciere din partea colegilor lui de breaslă. În disperarea lui, el s-a adresat bătrânului şef al breslei.

Acesta l-a sfătuit pe hoţul cel amărât să aibă mai mare încredere în forţele lui şi i-a înmânat o pereche de mănuşi subţiri din piele. Mănuşile tâlharului îţi dublează şansa de a captura obiecte timp de 30 de zile.Pret : 89 MD *
* Primeste 89 JD la cumpararea acestui Item .Mănuşile tâlharuluiCine se-aseamana, se-aduna. Nu se stie cu exactitate cum au ajuns Manusile Talharului in mainile unei hoate. Tanara femeie locuia intr-o baraca izolata si trezise de ceva vreme suspiciunea mai-marilor orasului.

Fiind surprinsa in oras in timp ce fura un portofel, soldatii s-au luat dupa ea. Nu au reuşit ei sa o prinda, dar au descoperit în baraca ei o comoara stransa de-a lungul anilor.

In plus, tanara femeie isi lasase in urma si manuşile talharului. Acestea iti dubleaza sansa de a captura obiecte, timp de 15 zile


Pret : 51 MD *
* Primeste 51 JD la cumpararea acestui Item .Mănuşile tâlharuluiProbabil că mulţi se vor mira de istoria acestui obiect: de această dată nu un hoţ este responsabil de existenţa lui ci un crescător de vite foarte înstărit.

Vazănd el splendioarea vitelor din curtea vecinului, s-a umplut de invidie şi l-a însărcinat pe un vrăjitor să-i găsească o soluţie. La scurt timp după aceea, el primi mănuşile tâlharului, îşi spori avutul în timp foarte scurt şi cumpără gospodăria concurentului său.

Din păcate, însă, efectul mănuşilor se stinse curând. Crescătorul hapsân nu a putut întreţine ambele gospodării, şi la scurt timp şi-a pierdut toată averea.

Mănuşile tâlharului îţi dublează şansa de a captura obiecte timp de 7 zile.


Pret : 32 MD *
* Primeste 32 JD la cumpararea acestui Item .Ladă de depozitareChiar si in cazul obtinerii unor succese durabile, unii incearca sa imbunatateasca mai mult rezultatele. Daca aceasta nu este posibila cu metode practice, se apeleaza deseori la magie.

Intr-o seara, un calator amabil si-a impartit cina si caldura focului cu un magician, care, drept multumire, i-a oferit calatorului imbunatatirea unuia dintre obiectele sale. Barbatul intelept, fara sa stea prea mult pe ganduri, a aratat spre lada de lemn.

Prin binecuvantarea magica, aceasta poate sa depoziteze mai multe obiecte, fara a-si modifica greutatea.Depozitului i se adauga inca doua incaperi, timp de 30 de zile.


Pret : 45 MD *
* Primeste 45 JD la cumpararea acestui Item .Ladă de depozitareSelectarea bunurilor pe care un călător le ia cu el la drum, nu este întotdeauna uşoară. Cine nu are o maşină, trebuie să le reducă la minimum.

Cu mult timp în urmă a avut loc o întrecere între tâmplari pentru a construi o ladă, care să fie nu numai solidă şi cât mai încăpătoare ci şi să nu depăşească o anumită greutate.


După multe încercări, un meseriaş dibaci a combinat mai multe sortimente de lemn de frasin. Prin această metodă, lada de depozitare obţine 2 camere suplimentare timp de 15 zile.


Pret : 24 MD *
* Primeste 24 JD la cumpararea acestui Item .Ladă de depozitareLada, întărită la colţuri şi uşor de mânuit, constituie o posibilitate avantajoasă de a transporta bunurile. Mulţi negustori ambulanţi o folosesc.

Lemnul de frasin, deschis la culoare, din care sunt lucrate lăzile, este un material elastic şi totodată robust şi are o rezistenţă de mulţi ani. Frasinul însuşi este un copac robust care poate creşte atât în regiunile umede cât şi în cele uscate, fie în văi fie pe culmile înalte.

În ciuda mărimii sale, lada de depozitare nu are o greutate prea mare. Prin ea, depozitul tău dobândeşte 2 camere suplimentare, timp de 7 zile.


Pret : 13 MD *
* Primeste 13 JD la cumpararea acestui Item .Piatra îndrăgostiţilorNunta este un eveniment de vază în micile sate ale ţării. Cu atât mai mult l-a afectat pe un negustor de năframe jaful perfid petrecut în timp ce mergea spre casă, cu o caravană ce conţinea toată averea lui. Astfel, el a fost nevoit să-şi mărite fata fără a mai avea un şvanţ.

Era deja prea târziu să contramandeze petrecerea. Femeile au cotrobăit în cuferele ce le rămăseseră familiei şi au împodobit mireasa sărăcăcios, cu obiecte de sticlă şi cu o pană veche.

Numai datorită acestei strâmtorări, a fost descoperită o mare calitate a acestei pene: dacă pana îndrăgostiţilor se află în posesia unuia dintre ei, punctele de dragoste ale perechii cresc de două ori mai repede timp de 30 de zile.


Pret : 40 MD *
* Primeste 40 JD la cumpararea acestui Item .Piatra îndrăgostiţilor"Dragi părinţi,

după săptămâni de drum, am ajuns cu bine în noua mea casă. Încă sunt cuprinsă de durerea despărţirii, dar acesteia i se adaugă tot mai multe impresii noi pe care le-am adunat în drumul meu.

Dar nu mă plâng. Soţul meu este un bărbat răbdător şi foarte grijuliu. Vorbele voastre se împlinesc: afecţiunea mea pentru el creşte continuu. Port întotdeauna la mine pana pe care mi-aţi dăruit-o în ziua nunţii"

(Mesajul trimis de Yuna-Miu părinţilor săi)

Dacă pana îndrăgostiţilor se află în posesia unuia dintre ei, punctele de dragoste ale perechii sporesc de două ori mai repede timp de 15 zile.


Pret : 22 MD *
* Primeste 22 JD la cumpararea acestui Item .
Piatra îndrăgostiţilorPăunul albastru este considerat a fi un animal sfânt, şi este întâmpinat cu mult respect şi admiraţie. Se spune că, chiar şi zeul dragonilor găseşte încântare în culorile stridente care strălucesc în penajul acestei păsări.

Uneori se întâmplă însă, ca lăcomia să triumfe asupra veneraţiei şi astfel păunii să fie vânaţi de dragul yangilor. Când aceasta s-a întâmplat o dată în apropierea casei unor ţărani, ei i-au alungat cu hotărâre pe vânătorii hapsâni, salvând viaţa păunului.

Au rămas pe jos două pene, care, în scurt timp, şi-au revelat puterea magică: dacă pana îndrăgostiţilor se află în dotare, punctele de dragoste ale cuplului sporesc de două ori mai repede timp de 7 zile.


Pret : 12 MD *
* Primeste 12 JD la cumpararea acestui Item .Medalia noroculuiUn obiect deosebit de rar, care a fost finalizat într-un târziu, după multe cercetări şi experimente nefericite.

După ce s-a descoperit efectul medaliei norocului, s-a încercat totul pentru a-l mări. Astfel, vraja a scăpat de sub control şi s-a răspândit sub forma unui mare val.

Efectele au fost devastatoare: toţi păianjenii care au fost atinşi de vrajă au adus pe lume fiinţe cu mutaţii. Aceasta a micşorat succesul iniţial al bijuteriei îmbunătăţite: medalia norocului îţi dublează şansa de a captura Yang timp de 30 de zile.


Pret : 86 MD *
* Primeste 86 JD la cumpararea acestui Item .Medalia noroculuiÎn vremurile în care întregul regat era încă unit, un zilier şi-a căutat de lucru la un învăţat. Ca răsplată, a primit de la acesta o singură monedă, imprimată într-un mod străin locului.

Furios tare, presupunând că stăpânul lui este un om zgârcit, l-a omorât, şi-a pus moneda în buzunar şi a plecat în lumea largă. De atunci, portmoneul său a început să se umple mai repede ca până atunci, dar el a pus asta pe seama sorţii care părea să-i fie favorabilă.

Fiind o dată într-o cârciumă, el i-a băgat moneda pe gât proprietarului, pălăvrăgindu-i verzi şi uscate. Cum după aceea, n-a mai fost binecuvântat cu atâtea bogăţii, el şi-a dat seama ce comoară a pierdut. Medalia norocului îţi dublează şansa de a captura Yang timp de 15 zile.


Pret : 62 MD *
* Primeste 62 JD la cumpararea acestui Item .Medalia Norocului


Unii oameni dobândesc fericire şi bogăţie prin modalităţi nebănuite ...

Pe vremea marilor târguri de animale, un ţăran a plecat şi el să-şi vândă vacile la târg. Pe cât erau de valoroase vitele sale, pe atât de neîndemânatic era omul într-ale negoţului. De aceea s-a şi mâniat tare când a descoperit în portmoneul său o monedă pe care nu o cunoştea. Gândindu-se că a fost tras pe sfoară, a pornit spre casă.

După câteva săptămâni, el şi-a dat seama că starea lui financiară se îmbunătăţeşte continuu, şi a priceput că aceasta se datora monedei străine care strălucea cu atâta nevinovăţie.

Medalia norocului îţi dublează şansa de a captura Yang timp de 7 zile.


Pret : 36 MD *
* Primeste 36 JD la cumpararea acestui Item .

Vezi profilul utilizatorului http://war-infinity.forumz.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum